Tilbage til alle nyheder

Informationsmøde om Weed-fighter

Kom og oplev Weed fighter – Du er inviteret!

 

I Fremtidens Miljø A/S glæder vi os utroligt meget! Nu har du nemlig mulighed for helt fysisk at se, hvad du og mange andre investorer har været og stadig er en del af. Vi er så stolte over det store engagement i crowdfundingen for Weed fighter. Det som har gjort det muligt, at Weed fighter kommer ud og kører og kan bidrage til færre pesticider i grundvandet i Danmark. Det er en vigtig milepæl, som er nået.

 

Onsdag den 26. oktober kl. 19-21 blænder vi op for Weed fighter hos Yding Smedie & Maskiner A/S i Horsens. Kom og se maskinerne, hør om processen, om patenter, om planer for fremtiden og stil alle de spørgsmål, som du måtte have.

I løbet af aftenen får du mulighed for ved selvsyn at se Weed Fighter, høre erfaringer fra Horsens Kommune, hvordan tænker vi at få solgt flere maskiner, hvem er ansat etc. etc.

Det rene drikkevand er jo vores kernefokus hos Fremtidens Miljø A/S, så derfor har vi indbudt Marianne Hyltoft Thomsen, som arbejder med drikkevand og vandforsyning generelt, herunder drikkevandssikkerhed og grundvandsbeskyttelse. Marianne er en del af Samn Forsyning Aps og er ingeniør og projektleder. Hun skal indvie os i, hvad der lige nu er hot i vandets verden. Det vand som vi alle sammen er så afhængige af.

Og lidt til ganen og maven skal vi også have. Torben fra Lundumskov Bryghus sørger for, at vi får smagt et par forskellige øl og hertil serverer vi en lille tapas-anretning. Torben vil også løfte sløret for, hvad godt vand betyder for det gode øl.

Find vej her

 

Du vil møde Weed fighters direktør Jens Bruun Skifter og bestyrelsen i Fremtidens Miljø A/S Kim Birkedahl, Louise Kronstrand og Susanne Brøgger.

 

Du tilmelder dig arrangementet herunder eller på post@fremtidensmiljo.dk. Alle er velkomne.