Aktier pålydende 100 kr. kurs 400

– Køb aktier i Fremtidens Miljø, og udviklingen af nye miljø- og klimavenlig ukrudtsmaskiner, som nu er på markedet i 2022.

Både kemiske ukrudtsgifte og traditionelle gasbrændere kan erstattes af vores ukrudtsmaskine, Weed Fighter.

Køb dine aktier inden fristen d. 2022/12/10 23:59:59

Varenummer (SKU): 400 Kategori:

DKK 400,00

På lager

Beskrivelse

Køb aktier inden fristen udløber om

2022/12/10 23:59:59

Aktier

– er værdipapirer, der gør at mange kan eje noget sammen. Som aktionær i Fremtidens Fremtidens Miljø, bliver du medejer af vores projekt med udvikling af giftfrie ukrudtsmaskiner, som er ude og køre i 2022.

 

Som aktionær får du del i overskuddet og stemmeret på generalforsamlingen. Som socialøkonomisk virksomhed udbetaler Fremtidens Miljø op til 25 % af overskuddet, mens resten geninvesteres i nye miljøprojekter, eller anvendes til konsolidering. Også de nye projekter får du naturligvis udbytte af.

 

De aktier du tegner via Fremtidens Miljø´s hjemmeside er B aktier, hver med én stemme på generalforsamlingen og med samme andel i udbyttet som A aktier.

 

Du kan aldrig miste mere end du har betalt for aktierne.

 

Når du “tegner” aktier forpligter du dig til at købe dem når tegningsperioden er slut.

 

Når tegningsperioden er slut, registrerer vi dine aktier i ejerbogen, sender et print selv aktionærbevis til dig, og hæver pengene for aktierne. Dvs. at pengene først bliver trukket fra dit kort, når tegningsfristen er nået.

 

I 2022 er vi mere 500 aktionærer i Fremtidens Miljø, som er sammen om at bidrage til at sætte den nødvendige dagsorden på miljøområdet. Langt de fleste aktionærer er passive, mens enkelte bidrager i bestyrelsen og på anden vis.

 

Den teknologiske udvikling kan ikke stoppes. Men vi er dybt afhængige af jordkloden og dens natur. Og kun ved at samarbejde med naturen kan vi sikre gode levevilkår for mennesker på længere sigt:

 

Naturen har klaret sig i milliarder af år helt uden mennesker. Og den vil gøre det igen. Den har givet liv og død til arter større end os. Naturen kan give os mad, sundhed, trivsel, gode liv. – Eller give os sult, sygdomme, barnløshed, bidende kulde og stegende hede. Den overlever altid, mens arter der ikke tilpasser sig uddør. Naturen er skabt til at udvikle sig. Lad os gøre det samme, og derved fortsætte livet som en succesfuld art.

 

Den gode nyhed er, at jo mere vi lever i harmoni med naturen, des større, frihed, mening, kærlighed og glæde vil vi opleve.