Om Fremtidens Miljø

Vores bud på det gode liv...

Udviklingen kan ikke stoppes. Vi må fortsætte den teknologiske udvikling og høje levestandard. Samtidig er vi er dybt afhængige af jordkloden og dens natur. Derfor arbejder Fremtidens Miljø på at skabe intelligente løsninger, der både løser nutidens miljøudfordringer og skaber udvikling og forretning.

Vi er gæster hos en storslået vært, og reglerne er simple: Respekter værten eller forsvind! - Naturen kan give os mad, sundhed, trivsel gode liv, eller give os sult, sygdomme, barnløshed, bidende kulde og stegende hede.

Naturen har klaret sig i milliarder af år helt uden mennesker, og vil gøre det igen. Den har givet liv og død til arter større end os. Den overlever altid arter der ikke tilpasser sig. Den er skabt til at udvikle sig. Lad os gøre det samme - og lad os fortsætte livet som en succesfuld art.
 
Vi bidrager alle til fremtidens miljø med vore valg og vore handlinger. Som medejer i Fremtidens Miljø bidrager du på en enkel og direkte måde til at bevare de fysiske rammer, der gør det muligt for os, vore børn og børnebørn at leve gode liv.

Vi samler de gode og nødvendige kompetencer der skal til for at løfte projektet

 
 

Vores udviklingsselskab

Ukrudtsmaskinen Weed Fighter bliver udviklet i udviklingsselskabet Weed Fighter ApS, som ejes 100 % af Fremtidens Miljø A/S.

Se nyeste opslag på vores Facebookside her: 

 
 
 
 
 
 

Fremtidens Miljø A/S | Egebjergvej 51 | 8751 Gedved

 

Se vores facebookside her