Om Fremtidens Miljø

Vi bringer mennesker i større harmoni med naturen

Den teknologiske udvikling kan ikke stoppes. Men vi er dybt afhængige af jordkloden og dens natur. Derfor er der brug for at mennesker arbejder sammen med naturen. Det kræver løsninger hvor natur og teknik arbejder sammen. Og det kræver at vi mennesker forvalter ressourcer og økonomi ansvarligt.
 
Den gode nyhed er, at jo mere vi lever i harmoni med naturen, des større kærlighed, frihed, mening og glæde vil vi opleve.
 
Vi er gæster hos en storslået vært: planeten jorden. Reglerne er simple: respekter værten eller forsvind! - Naturen kan give os mad, sundhed, trivsel gode liv, eller give os sult, sygdomme, barnløshed, bidende kulde og stegende hede.

Naturen har klaret sig i milliarder af år helt uden mennesker, og vil gøre det igen. Den har givet liv og død til arter større end os. Den overlever altid arter der ikke tilpasser sig. Den er skabt til at udvikle sig. Lad os gøre det samme, og derved fortsætte livet som en succesfuld art.
 
Vi bidrager alle til fremtidens miljø med vore valg og vore handlinger. Som medejer i Fremtidens Miljø bidrager du på en enkel og direkte måde til at bevare de fysiske rammer, der gør det muligt for os, vore børn og børnebørn at leve gode liv.

Vi samler de gode og nødvendige kompetencer der skal til for at løfte projektet

 
 

Vores udviklingsselskab

Ukrudtsmaskinen Weed Fighter bliver udviklet i udviklingsselskabet Weed Fighter ApS, som ejes 100 % af Fremtidens Miljø A/S.
 

Fremtidens Miljø A/S | Egebjergvej 51 | 8751 Gedved

Tilmeld nyhedsbrev: klik her 
Se vores facebookside her