Lån: 

Lån

Ønsker du at lade nogle af dine penge arbejde for miljøet, fremfor blot at have dem stående i banken, kan du både lette likviditeten for Fremtidens Miljø, og få renter.
 
Jo bedre økonomien, og ikke mindst likviditet, des hurtigere kan vi klare udviklingsarbejdet. Derfor ønsker Fremtidens Miljø at låne penge i forhold til vores momsudlæg og bevilgede fondsmidler, der kommer til udbetaling indenfor de kommende 6 måneder. 
 
Du bestemmer selv låneperiodens længde mellem 6 måneder og 3 år, og du bestemmer selv hvilken rente du ønsker mellem 0 og 8 %. Fremtidens Miljø forbeholder sig dog retten til frit at vælge hvilke lån vi siger ja til, og til at indfri de højest forrentede lån først.  
 
Vi opretter en låneaftale som overholder juridiske krav og tager udgangspunkt i denne låneaftale på Contraktbook: https://contractbook.co/kontraktguiden/laneaftale 
 
Aftalen underskrives dels af dig, dels af bestyrelsesformanden og af direktøren i Fremtidens Miljø. 
 
Ønsker du at tilbyde Fremtidens Miljø et lån, udarbejder vi låneaftalen udfra nedenstående formular 

Lånetilbud:

 
 

Låne %

Herunder kan du se en omtrentlig opgørelse over hvor mange % Fremtidens Miljø har lånt i forhold til vores tilgodehavender af moms og fondsmidler for de kommende 6 måneder
 
 
 
 
 
 

Fremtidens Miljø A/S | Egebjergvej 51 | 8751 Gedved

 

Se vores facebookside her