} })});
Ukrudtsmaskinen / Økologi

Mikrobølger

 
Mikrobølger virker ved hjælp af et hurtigt skriftende magnetfelt, som dels opvarmer vand, dels ødelægger cellemembranerne i planterne. Men fra den mad, vi spiser, ved vi, at opvarmet mad ikke er giftigt.

Mikrobølger efterlader heller ikke skadelige stoffer, der kan forurene jorden eller luften: Når man slukker for mikrobølgerne, er det som at slukke for en pære: Påvirkningen ophører.

Mikrobølger kan ikke trænge længere ned i jorden end 2-5 cm. Og selv i overfladen kan de ikke sterilisere jorden. Så efter kort tid er jordens mikrobiotiske liv genoprettet.

Udvikler vi mikrobølgeteknologi til ukrudtsbekæmpelse i landbruget, kan vi opnå, at flere landmænd lægger om til økologi. Det er en stor gevinst for alle, da pesticider havner overalt i miljøet.

Økologiske fødevarer - landbrug og gartneri

Maskinerne kan få stor udbredelse i jordbrug. Det kan resultere i flere økologer og dermed færre gifte i miljøet.

Mikrobølgebehandling kan dræbe ukrudtsfrø ned til en dybde på få cm og dermed løse nogle af økologernes store udfordringer.

 
 
 

Det er ikke unaturligt, at giftstoffer beregnet til at dræbe biologiske organismer også påvirker mennesker.

 
 

 

 

Økologi er ikke noget særligt - det er bare den naturlige måde at dyrke fødevarer på!