Rettigheder

 
Weed Fighter har opnået dansk patent på vores metode og maskine, og har indsendt ansøgning om at få dette patent udvidet til at gælde i Europa, USA og Australien. 

Fondsmidler:

 
Som supplement til aktiekapitalen har vi tidligere fået 400.000 kr. i fondsmidler fra Innovationsfonden og 20.000 kr. fra en privat fond. Dertil kommer en bevilling fra marts 2019 på 1.0 mio kr. fra Århus Kommunes VTU-fond. Da det ikke er alle udgifter vi kan få dækket af VTU-midlerne har vi dog stadig brug for at udvidde aktiekapitalen.

Aktier

Her kan du på en konkret og enkel måde tage medansvar for miljøet ved at blive medejer i projektet med  udviklingen af vores giftfrie ukrudsmaskine. 
 
På nuværende tidspunkt er der 480 aktionærer. 
 
Har du spørgsmål, klik her: kontakt os
 
 

B aktie pålydende 100 kr., kurs 200

 
200,00 DKK
stk.
B aktie pålydende 100 kr., kurs 200

Som aktionær bliver du medejer af Fremtidens Miljø og ukrudtsmaskinen. Udover denne enkle og konkrete måde at tage medansvar på får du også stemmeret på generalforsamlingen og del i overskuddet når maskinerne bliver solgt. Du kan se vedtægterne her: Vedtægter
 
Vi sender dit aktionærbevis indenfor 3 uger efter udløbet af tegningsrunden.
 
 
 
 
 
 

Investorfradrag

1. januar 2019 trådte en ny lov i kraft, hvorefter man kan få et fradrag på selvangivelsen hvis man som person investerer i opstarts- og vækstvirksomheder. Fradraget har en værdi svarende til ca. 15% af investeringen. D.v.s køber du aktier til kurs 200 og indregner fradraget svarer det til at have købt aktierne til kurs 170.
 
For at få fradraget er der lovkrav der skal opfyldes. Klik her: læs mere om investorfradrag
 
 
 

Fremtidens Miljø A/S | Egebjergvej 51 | 8751 Gedved

Klik: Tilmeld nyhedsbrev

Se vores facebookside her